Прогноза за Ямбол - Шумен в Sesame НБЛ


Прогноза за Ямбол - Шумен в Sesame НБЛ
27-03-2024 10:35 | BGbasket.com

Пореден мач от Sesame НБЛ. Тази седмица само във вторник нямаше двубой от елитното първенство на България. От днес до края на седмицата всеки ден ще има поне по една среща. По традиция BGbasket.comще предостави на вас, нашите читатели предложения за залози, като използва за основа коефициентите на Sesame.bg.  

 

Ямбол - Шумен, сряда, 27 март, 18 часа, зала „Диана“

 

Ако има труднопредвидим мач, то това е този. И двата отбора са много непостоянни в своите изяви. Все пак ние залагаме на успех за Ямбол, защото това ще е последния двубой в легендарната зала „Диана“ преди да бъде затворена за дълъг ремонт. Павел Маринов продължава да е извън строя. Гостите идват с най-доброто, с което разполагат в момента. В миналия кръг срещу играещия само за удоволствие тим на Берое бяха вкарани 17 тройки. Сега със сигурност ще е доста по-различно. За отбелязване, е че Шумен със само едно поражение в последните мачове. Отборът е с най-много овладени борби под двата коша от всички тимове в Sesame НБЛ!

 

Предложение за залог: Общ резултат – над 165.5 точки или победа за Ямбол.

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи