Прогнози за мачовете от 30-и кръг в Sesame НБЛ


Прогнози за мачовете от 30-и кръг в Sesame НБЛ
13-04-2024 13:05 | BGbasket.com

Втори кръг за тази седмица в Sesame НБЛ. Умората вече се вижда в играчите, тъй като е и краят на сезона. Общо три мача трябва да изиграе всеки тим в следващите 10 дни, като за четири от отборите това ще са и последните преди лятната почивка. По традиция BGbasket.com ще предостави на вас, нашите читатели предложения за залози, като използва за основа коефициентите на Sesame.bg.  

 

ЦСКА – Черноморец, събота, 13 април, 16 часа, зала ЦСКА

 

Четири мача през сезона играха до момента – четири победи за бургаския тим. Логиката изисква тази серия да продължи, но е крайно време домакините да изиграят умни последни минути. Всички са на линия в състава на Росен Барчовски. Нормално е тонусът в тима да е паднал след загубите напоследък. За пръв път от началото на първенството пък Черноморец бе в пълен състав в сряда при победата над Черно море Тича.

 

Предложение за залог: Общ брой точки за Черноморец – над 86.5.

 

Балкан – Черно море Тича, събота, 13 април, 18 часа, Арена Ботевград

 

И двата отбора са с нови треньори, но за разлика от Васил Христов в Балкан, дебютирал само с победи, първият мач на колегата му Георги Давидов не бе успешен. Сега отново Черно море, който е с пет поредни загуби, има за съперник отбор, който играе много вдъхновено. В състава на варненци няма отсъстващи и всички са на линия. Давидов обаче няма много време за работа, за да реализира идеите си. Балкан е с четири поредни победи и ще е голяма изненада, ако тази серия не продължи. И двата отбора са с много слаби показатели за стрелба от далечно разстояние.

 

Предложение за залог: Общ брой точки – под 168.5 точки.

 

Шумен – Левски, събота, 13 април, 19 часа, Арена Шумен

 

Голямото дерби за влизане в плейофите. И двата отбора са в подем. Шумен е с четири победи в последните си пет мача – едната е точно над Левски в София. Тогава е пък последното поражение на „сините“. Домакините са най-резултатният тим във Втората шестица със средно 90 вкарани точки. Играчите на „сините“ тръгнаха за мача сутринта към 10, като групата не е много голяма. Контузен е Момчил Кадиев, който ще пропусне остатъка от сезона.

 

Предложение за залог: Общ брой точки – под 161.5 точки.

 

Берое - Миньор 2015, събота, 13 април, 19 часа, общинска зала Стара Загора

 

Този мач, както е традиция напоследък, го има при много малко букмейкъри. Николай Николов е контузен в без това осакатения състав на домакините. Николай Титков не игра срещу Левски, но сега се очаква да е на линия. Миньор също доиграва сезона, след като няма шансове за плейофите. Треньорът Георги Младенов обаче със сигурност ще изисква от своите играчи максимално себераздаване.

 

Предложение за залог: Победа за Миньор с хендикап – 2/2.

 

Академик Пловдив – Ямбол, събота, 13 април, 19 часа, зала „Сила“

 

Две поредни загуби за Академик, който е в доста скъсен състав. Основни играчи ги няма или все още не са възстановени от контузии. Не по-добра е ситуацията при гостите, където останаха само български баскетболисти. Шансовете на домакините да играят в плейофите минават през задължителни победи в трите оставащи мача в Пловдив. Ямбол е най-грешащият отбор, а пък Академик е с най-малко овладени топки под кошовете, което означава и най-малко възможности за атака. Гостите обаче са спечелили и трите мача срещу този съперник през сезона, но в съвсем различен състав от настоящия.

 

Предложение за залог: Победа за Академик

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи