Галин Стоянов: Момчетата показаха характер в последните минути


Галин Стоянов: Момчетата показаха характер в последните минути
(Снимка: LAP.bg)
15-04-2019 10:20 | BGbasket.com

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов сподели след двубоя с Балкан в един от последните кръгове от НБЛ: "Много труден мач за нас. Балкан имаха голям превес в подкошието. В нашия тим има двама играчи, които са болни, единият от тях дори още е на антибиоциии и му стана лошо на полувремето. Така Александър Кръстев не можа да продължи мача. Другият – Мартин Стефанов излезе за 5 фаула. За съжаление и Веселин Георгиев контузи глезена си. Останахме само с Георги Боянов и млади състезатели. Първото полувреме Балкан бе много агресивен в защита и от там вкараха много точки на контраатака."

 

"Съдиите допуснаха за нас да е доста трудно. Говоря за силен физически сблъсък. Просто младостта и неопитността оказаха много голямо влияние. Радвам се, че второто полувреме опитахме и показахме някакво лице и острота в играта. Естествено в редиците на Балкан имаше и леко отпускане при такава разлика за тях. Но младите състезатели показаха характер в последните минути," допълни Патрика.

 

Георги Боянов каза към думите на треньора си: "В такива мачове, когато загубиш, няма значение дали си завършил с дабъл-дабъл или трипъл-дабъл. В началото на мача Балкан хубаво ни натиснаха. Искаха да направят разлика бързо и успяха. Хубавото е, което бих казал е, че второто полувреме се събрахме и играхме по-добре. Бяхме равни с тях. Не се предадохме до края на мача."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Тича, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи