Берое победи Ямбол в контрола


Берое победи Ямбол в контрола
15-04-2015 13:01

Берое записа победа с 82-80 над Ямбол в контролна среща играна вчера в спортната зала „Диана” в Ямбол. Проверката бе част от подготовката и на двата тима за предстоящите плейофи, както и отлична възможност да се запази игровия ритъм на беройци предвид факта, че те почиваха в последния кръг.

 

В началото на мача домакините успяха да натрупат комфортен аванс от 11 точки при 30-19, но до края на полувремето, след силна игра на „зелено-белите”, резултатът бе изравнен – 46:46.

След почивката играчите на Любомир Минчев взеха превес, затваряйки третата част при 70-60 в тяхна полза. Последните десет минути, подобно на предишните срещи между двата тима, бяха изключително равностойни, като все пак победата остана за старозагорци.

 

Тази седмица Берое подновява битката в НБЛ с гостуване на шампиона Левски, а Ямбол гостува на Рилски спортист в Самоков (17-ти април).

 

Двубоят в София ще бъде два дни по-късно в неделя (19-ти април) в зала "Триадица" и ще бъде излъчван на живо по BGbasket.com и sportmedia.tv.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър

 

Добавете BGbasket.com в Google+


Тагове: Ямбол, Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи