Фенербахче поведе с 2-0 Макаби (видео)


Фенербахче поведе с 2-0 Макаби (видео)
(сн.euroleague.net)
17-04-2015 09:32

Европейският шампион все по-далеч от фиинал в Евролига

Фенербахче стори истинска сензация в плейофната фаза на най-силния клубен турнир Евролига. След като в сряда фенерите спечелиха първа победа от плейоф в Евролиха, турският тим вече ликува втора победа и е на крачка да отстрани европейския клубен шампион Макаби Тел Авив. След като доминираха през целия мач в Истанбул турците се наложиха убедително с 82-67 след края на мач. Третата среща предстои на 20-ти април (понеделник) в Израел, а Фенерите имат нужда само от още един успех, за да продължат напред. Ако това не стане, ще се играе четвърти двубой отново в Тел Авив.
 
Фенербахче започна мача силно и още от началото поведе с 9-2. Андрю Гаудлок взе контрол на терена и наниза 17 точки, за да увеличи аванса на своя тим на на 27-11. Така до края на първото полувреме израелците не успяха да се противопоставят и на почивката отново губеха с двуцифрена пасив 50-34. След подновяване фенерите увеличиха на 20 точки, а Макаби успя да намали на 12 едва в последната част. Това обаче стана за кратко и Фенербахче спечели двубоя. 
 
Андрю Гаудлок бе над всички за успеха на своя тим като завърши с 19 точки, а Семих Ерден доабви 12. Богданович реализира 11,  а Неманя Биелица овладя 15 борби и записа 9 точки. 
 
За гостите от Израел най-резултатен бе Джереми Парго с 16 точки, а Браян Рандъл добави 13. Нейт Линхарт записа 12, а Силвън Ландсбърг 11.
 
Фенерите доминираха под коша като овладяха 13 борби повече от своя съперник след края - 43-29.

 

 

 

 


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ФЕНЕРБАХЧЕ - МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ЧЕТВЪРТФИНАЛИТЕ В ЕВРОЛИГАТА


ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър

 

Добавете BGbasket.com в Google+


Тагове: Евролига, Фенербахче, Макаби Тел Авив
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи