Росен Барчовски: Днес я карахме по-леко, чака ни здрав мач във вторник


Росен Барчовски: Днес я карахме по-леко, чака ни здрав мач във вторник
17-04-2015 20:39 | БНТ

Рилски спортист победи убедително като домакин Ямбол в мач от предпоследния 26-ти кръг от редовния сезон в НБЛ. Самоковци се наложиха със 108-89, след като водеха през целия двубой. Така те се доближиха още повече до третото място в класирането, а тимът на Юли Радионов е твърдо седми преди плейофите със 7 успеха и 16 поражения. 


Ето какво каза след срещата наставникът на Рилски спортист Росен Барчовски:


„Теоретично можем да сме със сигурност трети, ако победим Балкан в Ботевград в последния кръг. Сега не е време за сметки. Сега е момента за концентрация. Вторник ни е първи финал в Прищина. Много високо стигнахме срещу много силен отбор, който ни би два пъти и то здраво. Вече трябва да се пренастройм.  Днес я карахме малко по-леко, особено в защита. Чака ни много здрав мач във вторник и трябва да се готвим. Утре трябва да се възстановим, а в неделя да се готвим. Имаме два дена. Чака ни тежък път. Това ни е в момента задачата.

 

Сигал Прищина е най-силният отбор с най-висок бюджет. Нереално висок за Балканска лига. И ре са им такива. Те нямат празно място, имат дълга пейка. За да направим нещо, т.е да играем равностойно, да спечелим или да не губим с голяма разлика, трябват много усилия. Трябва нещо да подготвим като изненада. Имаме проблем с много важен наш играч Тони Гуджино, който има сериозни проблеми с кръста, има сериозно схващане и много се надявам да се възстанови. В предишния път, когато те ни победихме там, ние бяхме в съвсем друго състояние. Сега мисля, че сме в друга форма. При един добър резултат, мисля, че финалът ще се решава на 29-ти тук в Самоков.“

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър

 

Добавете BGbasket.com в Google+


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Ямбол, Росен Барчовски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи