Иван Лилов, Павел Маринов и Мартин Маринов - играчите с големи сърца


Иван Лилов, Павел Маринов и  Мартин Маринов - играчите с големи сърца
09-05-2015 23:13

Освен с лудории и екстравагантни прически играчите на Балкан могат да вършат и благородни дела.Tова доказаха и тази вечер те. Днес триото на Балкан в състав Павел Маринов, Иван Лилов и Мартин Маринов остави сърцата си на терена за победата на своя отбор в  първия полуфинален сблъсък срещу Рилски спортист, а след това показа още веднъж колко големи са сърцата им и направиха още по-щастливи трима от най-верните си фенове.

 

Иван Лилов, който днес бе най-резултатен за успеха с 22 точки и двамата Мариновци им подариха официалните си екипи от миналия сезон. Ботевградчаните, за които играчите направиха този мил жест, са със затруднено ходене и се предвижват в инвалидни колички, но Арена Ботевград се е превърнала в техен втори дом на всеки домакински мач на Балкан.

 

Ето какво споделиха от Балкан в официалната фейсбук страница на отбора след мача:

 

"След страхотната победа над Рилски спортист тази вечер, трима от най-верните фенове на Балкан си тръгнаха с подарък. Макар и затруднени от живот в инвалидна количка, те не пропускат мач на любимия отбор! Елате и вие в понеделник от 19:00 часа!"

 

 

 

 


 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи