Тони Дечев: Двата най-заслужили отбора са на финал, ние сме готови


Тони Дечев: Двата най-заслужили отбора са на финал, ние сме готови
(сн. lap.bg)
22-05-2015 14:06

Лукойл Академик приема Балкан утре в първи финален двубой от мъжката НБЛ. BGbasket.com се свърза със старши треньора на лидера от редовния сезон Тони Дечев, който каза как се готвят преди поредния финал за клуба:

"Разбира се, че сме готови. Чакахме, малко по-дълго отколкото бяхме предвидили, но имахме време да починем и да се подготвим. Мисля, че от тази гледна точка имаме малко предимство. Може би като ритъм на мачове Балкан ще бъдат малко по-добре, но пък смятам, че ще бъдат и малко по-изморени.

Иначе всички са здрави, тренираме нормално и се готвим. Единствено ни остава да разберем кога и къде ще играем, тъй като доколкото разбирам все още няма яснота за някои неща. Това е единственото, което ни притеснява.

Относно Балкан видях един отбор, който реално погледнато се класира заслужено на финал, тъй като през целия сезон те бяха втори. Нямаше никаква интрига за него през редовния сезон. Затова смятам, че на финала са двата най-заслужили отбора, след като през сезона са заели първите две места и съответно финала е без изненади."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Лукойл Академик, Тони Дечев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи