Община Ботевград прие да отпусне 250 000 лева за Балкан


Община Ботевград прие да отпусне 250 000 лева за Балкан
25-06-2015 13:02 | botevgrad.com

Общинският съвет на Ботевград днес даде съгласие да бъдат отпуснати 250 000 лева за издръжка на вицешампиона от НБЛ Балкан. Общинският съветник Христо Якимов напомни на Общината, че при внасяне на докладни за отпускане на средства трябва прилага към тях план - сметки за яснота как ще бъдат разходвани парите. 

 

До момента не е ясно бъдещето на отбора, както и кои състезатели ще останат в него. Преди дни в интервю за BGbasket.comТУК президентът на БФБ Георги Глушов заяви, че на последното Общо събрание на БФБ не е имало представители от клуба на Балкан, както и на Черноморец и Спартак Плевен.

 

През миналия сезон Балкан завърши на второ място в НБЛ, след като загуби серията от Лукойл Академик с 2-3 победи. Капитанът на тима в последните два сезона Павел Маринов вече подписа договор с румънския Динамо Букурещ, а преди това на отпразнуването на сребърните медали в Ботевград, той призна, че няма предложение за нов сезон в Балкан. Както стана известно, от новия сезон начело на завърналия се в елита на румънския баскетбол Динамо Букурещ ще бъде бившият наставник на Балкан Александър Тодоров.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи