БФБ организира първа конференция у нас за проекта ′Фенове срещу насилието′


БФБ организира първа конференция у нас за проекта ′Фенове срещу насилието′
03-07-2015 18:09

Българската федерация по баскетбол организира у нас първата Конференция във връзка с Европейския проект „Феновете срещу насилието“. Тя ще се проведе на 15 юли в зала „Триадица. Родната ни централа е основен партньор по проекта, а координатор е Турската баскетболна федерация. Останалите страни-участници са Испания, Литва и Хърватия.

 

Събитието на 15 юли ще представлява неформална среща на която всички заинтересувани страни ще анализират настоящото положение в България относно насилието сред феновете. Гостите ще бъдат запознати с предвидените дейности по този проект, както и ще имат възможност да  планират по иновативен начин включването на феновете в процеса на решението на проблемите в тази насока.  

 

Първата част на конференцията ще разясни дефиницията на понятието „насилие“ и реалното положение с този проблем в България. Част втора  ще даде препоръки за подобряване на дейностите по проекта, а в последния панел ще се обобщи приноса на участниците към проекта.

 

Очаква се в конференцията да бъдат поканени треньори, състезатели, ръководители на клубове и фен-лидери на отборите в НБЛ-мъже. Мениджър на проекта е състезателят на Чавдар Троян от А група Тодор Колев, а директор е генералният секретар на БФБ Елеонора Рангелова.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: БФБ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи