Селфитата на националните ни отбори


Селфитата на националните ни отбори
Юношите (18) позират в зала ′Балкан′ пред обектива на лидера им Цветомир Акимов
19-07-2015 17:01

Селфи манията завладя милиони хора в последните години. Тийнейджърите обаче, са най-уязвимата част. Освен автопортретните снимки, все по-голяма популярност започна да придобива и групови селфита, чието название е юси. И тъй като е лято и време за национални отбори, ние решихме да ви покажем селфитата на националните ни отбори.

Ето, изберете и най-красивото според вас. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mомчета


Кадети (16)

 

Юноши (18)

 

Младежи (20)

 

Момичета

 

Кадетки (16)


  

 

Селфитата обаче свършват до тук, тъй като не намерихме такива на националните отбори за девойки до 18 и 20 години. Общото между тях е, че и двата тима са водени от един треньор Дечо Коешинов. Изводът, който си направихме ние пък, е, че момчетата в днешно време се снимат много повече от момичетата:)

 

П.С Надяваме се състезателите да имат чувство за хумор и да приемат с усмивка шегата ни.

 

Думата селфи идва от английски език (selfie – автопортрет, направен със смартфон или уебкамера). Селфи манията навлезе през 2013 година. Именно тогава думата "селфи" спечели приза "Дума на годината", присъждан от създателите на Оксфордския речник на английския език. Жаргонът произлиза от английската дума "селфшот" и се използва за автопортретна снимка, направена с мобилен телефон и публикувана в социалните мрежи. Новата страст придоби популярност покрай световните знаменитости и се разраства с главоломна скорост и до днес.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи