Гергана Брънзова представя официално книгата си ′Отвисоко на живота′


Гергана Брънзова представя официално книгата си ′Отвисоко на живота′
23-07-2015 17:35

Гергана Брънзова – една от най-успешните ни баскетболисти и първата българка играла в НБА, ще представи първата си книга „Отвисоко на живота“ навръх своя рожден ден – 25 юли. Тя ще се срещне с читатели в родния си Бургас почти през целия ден в събота.

 

От 16:30 часа Гергана ще гостува в книжарница „Хеликон- Бургас“ на пл."Тройката", където ще раздава и автографи, а малко по-късно от 19 часа ще представи книгата си в експозиционния център „Флора“, който се намира в Морската градина на Бургас.

 

Историята на книгата разказва за смелостта на Гергана Брънзова да пребори коварната диагноза Множествена склерова. Преди години 193-сантиметровата бургазлийка се разболява. За болестта й знаят само съпругът й и сестра й Албена. Историята й бе популяризирана от телевизионната журналистка Венета Георгиева, а няколко месеца по-късно се появява и книгата на Гери „Отвисоко на живота“.

 

Само за една година Брънзова успява да пребори болестта, а сега е готова да помага и на други. За целта освен трогателната си автобиография тя създаде и фондация „Бойчо Брънзов - Стани по добър“, носеща името на баща й  - легенда на баскетбола у нас . Успоредно с това тя създаде и още една фондация  - „Моята сила“.

 

Всички желаещи могат да си закупят книгата от утре.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Гергана Брънзова
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи