Коби и футболистка смачкаха Тиутър тролове


Коби и футболистка смачкаха Тиутър тролове
29-07-2015 10:19

Звездата на американския женски футбол Карли Лойд и легендата на НБА Коби Браянт се обединиха срещу Туитър тролове, които небдиха футболистката за това, че иска да бъде повече медийна звезда, отколкото спортна личност.

 

Всичко започна в понеделник, след като един Туитър потребител изрази съмнение, че Лойд може да се справи с доста натоварената си програма напоследък и да поддържа форма. Тя играе за Хюстън Даш в женското футболно първенство на САЩ, а също така обикаля телевизионните предавания като гост, заради хеттрика, който отбеляза във финала на Световното.

В крайна сметка въпросът не е толкова нелогичен, а тя отговори, че всичко е въпрос на психологическа настройка.

Нещата обаче станаха по-интересни, след като друг потребител обвини Лойд в сбъркани приоритети. Той написа, че е по-заинтересована от това да бъде знаменитост, отколкото футболистка. Тя отвърна, че на 100% греши, но това не беше краят.

 

 

В този момент отникъде се появи Коби Браянт. Звездата на ЛА Лейкърс и голям фен на футбола явно не е издържал и се притекъл на помощ на Лойд, при това назовавайки директно двамата „хейтъри”.

 

 

„Ами... сещам се за две съобщения в Туитър, от които Карли Лойд определено не трябва да бъде „заинтересована”, като след това отбелязва двамата коментирали я по-рано.

 

Изводът от ситуацията е, че да станеш световен шампион носи след себе си и неочаквани награди, като това Коби винаги да ти пази гърба в Туитър. Полезно е да се знае...

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Коби Браянт
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи