Дунав 8806 с първа тренировка в ′Булстрад Арена′


Дунав 8806 с първа тренировка в ′Булстрад Арена′
24-09-2015 16:10

В прекрасно настроение шампионките на България от Дунав 8806 направиха първата си тренировка в "Булстрад Арена".

 

В залата вече е монтирана новата спортна настилка, кошове, както и информационните LED екрани.

 

"Не сме свикнали да играем в толкова голяма зала. Надавяме се, че адаптацията на момичетата ще е бърза. Най-важното е, че и зрителите, които гостуват в тази зала, ще се чувстват много комфортно. Разположението на трибуните е такова, че всеки може да избере най-доброто място за себе си", сподели треньорът Георги Божков

 

Русенки се подготвят усилено за международния турнир "Русчукъ 2015", който ще се проведе този петък, събота и неделя. Те ще премерят сили с някои от най-добрите отбори от Сърбия, Румъния и България - Шумадия Крагуевац, Шепши Сфънту Георге и Нефтохимик 2010 Бургас.

 

Продажбата на билети е в ход, а за тези които не са закупили предварително такива, ще могат да го направят и на място на касите на модерното съоръжение в часовете преди самите мачове.

 

Пропуските ще са с цена 6 лв., като отново ще са дневни и с тях любителите на баскетбола ще могат да наблюдават по два мача.

 

Първият турнирен ден среща Нефтохимик 2010 и Шепши от 17 ч. и момичетата на Георги Божков с Шумадия от 19 ч. Между двата мача ще се състои и официалното откриване на надпреварата.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Дунав 8806
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи