Таня Гатева отново ще води жените на Левски


Таня Гатева отново ще води жените на Левски
02-10-2015 11:01

Таня Гатева отново ще бъде старши-треньор на женския Левски 2014.

 

Това ще бъде втора година за нея като наставник при жените, след като тя пое тима на „сините“ още през януари миналата година. Новорегистрираният тим на Левски 2014 е ръководен от Константин Папазов. През миналия сезон, когато тимът бе изправен пред фалит, повечето състезателки напуснаха тима и той бе съставен предимно от девойки. Тази година жените ще се състезават в Държавно първенство, а не НБЛ.

 

Освен работата с Левски Гатева ще продължи и работата си с подрастващи в Шампион 2006, с който стана шампион на кадетки и девойки през миналата година. По-късно през лятото Таня Гатева бе старши-треньор на националния отбор за кадетки (16), с който завърши на 13-то място на Европейското първенство от Дивизия В в Македония. Преди месец тя бе част и от треньорския семинар, воден от американеца Крис Дайъл, който се проведе в Благоевград.

 

Тази година отборите в женското първенство ще бъдат осем, а това са Дунав 8806, Нефтохимик 2010, Хасково 2012, Монтана 2003, НСА, Септември 97, Берое Стара Загора и Левски 2014 

Първенството започва на 17-ти октомври.

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Таня Гатева, Левски 2014 - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи