Започва класирането в играта на BGfootball и LG


Започва класирането в играта на BGfootball и LG
02-10-2015 14:01

Внимание, внимание! Феновете на прогнозите и любителите на големи награди да погледнат сериозно на едно предложение. BGfootball.com и LG са подготвили за подаряване няколко сериозни приза срещу елементарно условие...

 

Просто трябва да бъдете по-добри в прогнозите от конкурентите си. Познатата игра с предвиждания на мачове се завръща. От вас се иска да влизате всеки ден в сайта и играта и да прогнозирате селектираните двубои на деня, като определите знака им, както и точния резултат, а в някои от тях и изходът от полувремената.

 

Многото възможности за прогнози осигуряват и голямата динамика в точките, които могат да бъдат наваксани (или изгубени) в рамките на броени дни. Затова BGfootball.com горещо ви препоръчва да играете редовно.

 

Регистрацията е отворена и можете да играете всеки ден. На 1 октомври обаче започва истинското съревнование. Класирането до момента се изчиства и започва наново. Играта продължава на 15 ноември.

 

Условията и начинът да се включите са елементарни и ще ги намерите ТУК.

 

А сега и най-важното - за какво играете? Във века на информационните технологии ви вкарваме в час с няколко супер награди от LG.

 

Първо място - G2 mini - Повече информация
Второ място - L Bello - Повече информация
Трето място - L Fino - Повече информация

 

Желаем ви успех!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи