Тити Папазов съди Бареков


Тити Папазов съди Бареков
(сн. lap.bg)
04-10-2015 19:58

Преди няколко дни Константин Папазов бе гост в сутрешния блок на ТВ7, където обяви, че вероятно ще даде на съд настоящия евродепутат Николай Бареков. Причината е, че в сайт свързан с Бареков бе публикувана информация, че Тити е източил 40 милиона от Левски по времето, в което Цветан Василев спонсорираше "синия" клуб. Същият сайт пък написа новина и, че Бареков ще съди Папазов заради негови изказвания в едно телевизионно предаване. Ето как Папазов коментира темата и какво още каза за Николай Бареков и неговите действия в последните години:

 

„Да се срещнем в съда. Аз понеже смятам, че имам по-достойна позиция от неговата, ще му предложа да напусне европейския парламент, за да не излага България и ако не го направи, всеки ден ще излизам с информация за това кой представлява България в европейския парламент. Защото той не представлява себе си, а българската нация. И тя, колкото и да е объркана, колкото и да е изстрадала, колкото и да е заблуждавана в годините, тя има много сериозна история и не може той да я представлява. Да ми мирно седяло, не би чудо видяло. Аз знам всичко за Бареков отпреди година и половина – две. Мълчах, защото това не беше моят мач. Но когато засегна моята чест и достойнство...

 

Аз в живота си не съм откраднал 4 лева, камо ли 40 милиона. Има неща, които аз много ценя и това са достойнството и честта. Николай Бареков категорично със своето присъствие струва 100 милиона на банката, на г-н Василев. За „България без цензура”, за схемата по 3 делено на 2. Схемата е, когато г-н Бареков трябваше да прави телевизия и пред мен обясняваше на г-н Василев, че за да можем да вземем големия рекламен бюджет, трябва да направим селекция и да привлечем всички най-добри журналисти. Това е по три делено на две. За изборите са взети 17 млн. кеш. Има документи. Г-н Бареков трябва да знае едно нещо и то е, че архивите са живи цял живот. Както и моите подписи за управлението на БК Левски също стоят като редовен служител с една и съща заплата от първия ден до последния.

 

Знаете ли колко застъпници за изборите не са си взели парите. Знаете ли, че една икона на българското треньорство и на българския спорт е жестоко излъгана. Казва се Нешка Робева. Знаете ли какви суми са писани за разходи, които изобщо не отговарят на истината. За Нешка Робева са писани 2 млн. разходи, нейният договор е за 300 000, а тя е получила 232 000. Останалите пари са по скъпите яхти, шампанско. Когато нямаш ниво на твоята природа, на твоето възпитание, на твоето образование, става това – безпардонно поведение. Представяте ли си г-ца Календерска да се яви на дебат? Как ще изглежда тя до Фандъкова, Джамбазки, Вили Лилков, Кадиев. За какъв балотаж говорим? И какво обидно има да сме реалисти? Г-н Бареков е най-големият лъжец и крадец в държавата. И го казвам аз, с авторитета на своите 48 години и на всичко, което съм направил за тази държава, за моята професия и за хората. И понеже не мога да кажа, че не мога да вярвам на българския съд, най-големият съд за нас ще бъде двамата да застанем от двете страни на „Витошка”. В едно съм убеден – че той ще бъде залят с плюнки, а аз – с цветя. Дори от тези, които с многото пари може да купи. Той не е много по даването. Чуждото прави човека щедър и бъди ларж, когато не ти струва нищо. Това е г-н Бареков. Да заповяда да седне до мен. Аз мога да го гледам в очите, но той мен не може. Защото знае колко много знам.

 

Проблемът КТБ е реалната картинка на българското ежедневие. 600 служители на КТБ и техните семейства трябваше да бъдат на „Гарибалди” и да се борят за собствените си условия и това, от което бяха лишени. 10 000 и повече са тези, които съдят българската държава. Ами не съдете държавата, а 10 000 се изправете и дайте кураж на Иван Искров да вземе правилното решение. Защото ако аз се казвах Иван Искров, сега щях да бъда герой на държавата. Когато има натиск върху мен да смачкам дадена банка, аз като гуверньор щях да изляза и да кажа пред целия български народ, че мога да бъда манипулиран на базата на грешка, която съм допуснал. Мога да бъда смазан от тези, които ме манипулират, но аз съм готов да бъда орезилен, но да спася българския народ. Този проблем нямаше да се случи, ако не беше слабото правителство. Аз давам ултиматум да се откаже от европейския парламент и няма да спра да говоря и да излизам с факти за лицето – представител на България в Европейския съюз. Той беше опиянен, казах ви, че така става, когато парите и властта надскочат потенциала. А неговият потенциал се оказа, че е нисък. Най-малкото човек трябва да бъде благодарен на този, който го е създал. Може да не го защитава, поне да не го плюе. Давам му шанс да се оттегли днес, като няма да е днес, ще е другата седмица.

 

Така преди 7 години задавах всяка седмица въпроси на премиера. Ще запазим тази интересна стъпка. Аз съм убеден в едно – може на г-н Борисов тогава да не му е било приятно, но от тези 100 въпроса е имало нещо градивно за неговото бъдещо управление в общината. Сега ще кажа на г-н Бареков, че всяка седмица ще разказвам по една негова случка. Той е типичен представител на гьонсуратлъка. Ако някой не знае какво е гьонсурат, това е да не ти пука – да те плюят и ти да викаш дъжд вали. Когато се е раждал, неговите родители едва ли са очаквали да създадат такъв изключителен урод на българското общество, който смаза всичко българско и има някаква морална стойност. Искам да кажа към г-н Бареков: Ако поне 1% ти е останал от някакво чувство на срам пред този народ, който излъга, оттегли се. Ако не – другата седмица again. Той понеже добре владее английски – again, my friend.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тити Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи