Николай Господинов: Радващо е, че в нашите играчи имаше съживяване и настроение


Николай Господинов: Радващо е, че в нашите играчи имаше съживяване и настроение
(сн. lap.bg)
27-11-2015 20:16

Николай Господинов - старши-треньорът на Левски 2014 коментира загубата на отбора си от Балкан като домакин. От тази седмица "сините" са с изцяло подновен и по-млад състав, а ето какво каза специалистът пред БНТ:

 

"Имаше може би нотка на подценяване от Балкан. Радващото е, че в нашите играчи видях едно съживяване, едно настроение, един колектив, което го нямаше преди това. Но си пролича липсата на опит, във важни ситуации, при равен резултат. Едната мисля, че на Евгени Хаджирусев и едната на Ивков Ивков. Върнати веднага с контраатака. Поздравявам всички за старанието им днес. Другото нещо, в което изгубихме мача бе борбата в защита. Балкан са спечелили 21 борби в нападение. Значи са имали 21 нови атаки. Борбата и липсата на опит във важни моменти днес беше фактор, заради който загубихме мача", коментира Господинов.

"Искам да виждам един такъв Левски, с много дух, с много желание, с много себераздаване. Да играят младите играчи, да ги развиваме и когато дойдат по-добри времена, да има пари, дай Боже, да имаме едно основн ядро от млади играчи  и да добавим само един или двама чужденци, но класни. Не чужденци, които идват от втора ръка отбори, а наистина чужденци, които да дадат разликата в Левски", добави още той.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Николай Господинов, Левски 2014, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи