Кори Джоузеф донесе победа на Торонто със сирената (видео)


Кори Джоузеф донесе победа на Торонто със сирената (видео)
(USA Today)
29-11-2015 10:41

Кори Джоузеф бе героят на Торонто Раптърс в снощния мач на тима срещу Вашингтон Уизардс. Той наниза тройка със сирената, за да подари победа с 84-82 на отбора си. Динозаврите вече имат 11 победи, като това беше четвъртата поредна за тях, и 6 загуби и са четвърти в източната конференция. Вашингтон пък заема 12-ото място с актив 6-8.

 

Вълшебниците, които бяха домакини на срещата, спечелиха първия период със 7 точки разлика и след доста равностойни втори и трети успяха да задържат малката разлика. В последния обаче Торонто продължи да се бори и се стигна до решаващата ситуация в мача, като 4 секунди преди края при 82-81 в полза на отбора му Джон Уол застана на наказателната линия, но пропусна двата наказателни удара и разликата остана точка. В последните 3 секунди Раптърс изнесоха топката отлично, ДиРозан намери Джоузеф на тройката и той отбеляза със сирената.

 

Кайл Лаури наниза 27 точки за победителите, 20 добави ДиМар ДиРозан, а с 12 приключи героят на мача Джоузеф. За Вашингтон Брадли Бийл регистрира 20 точки, а с 18 се отчете Джон Уол.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Торонто, Вашингтон, НБА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи