Легенда за Коби: Най-близко до Майкъл Джордан


Легенда за Коби: Най-близко до Майкъл Джордан
(AP photo)
30-11-2015 15:07

Часове, след като Коби Браянт обяви отказването си в края на сезона, най-великата легенда на ЛА Лейкърс прие новината с усмивка. Меджик Джонсън заяви, че се радва, че Коби се отказва по свое желание и, че Лейкърс ще могат да започнат истински процес на обновяване без него.

"Щях да го подкрепя, каквото и решение да бе взел, но мисля, че това е добре и за него и за Лейкърс. Така те вече знаят, че продължават напред без Коби. Добре е за всички, дори и за феновете. Те също знаят и могат да се подготвят за новия Лейкърс, след като той приключи" коментира Джонсън.

"Той е най-близкото нещо, което сме виждали до Майкъл Джордан. Вероятно Коби ще остане в историята като най-добрият гард на позиция 2 след Джордан. Той не можеше да бъде спрян. Негово желание да печели бе невероятно, а той стоеше в залата, както никой друг. Коби мислеше 24 часа и седем дни в седмицата за баскетбол. Щастлив съм за него, защото той каза, че сам чувства, че е неговото време да приключи. Той напусна по начин, по който иска" завърши Меджик.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Коби Браянт
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи