Историите на: Шошо


Историите на: Шошо
Станислав Станков (сн. BGbasket.com)
08-08-2011 17:19

Станислав Станков разказва нови интересни случи за рубриката на BGbasket.com “Историите на...”. този път той си спомня за две забавни случки в хотели, когато е бил на лагери с ЦСКА и националния отбор на България:

 

Имахме мачове в Кипър с ЦСКА, а Петко Маринов беше треньор. Тъй като някои бяхме по-закръглени, той не ни даваше да ядем сладко и решихме да му направим номер. Вечеряхме на шведска маса и взех цялата тава с тортички пред мен, а целият отбор знаеше, че трябва да вземе по едно парче от нея. Когато Петко Маринов се загледа настрани, всички бързо взеха и изядоха парчето си, а пред мен остана празната тава. След като видя това и помисли, че съм изял цялата торта, той се разсърди и си тръгна. Така целият отбор стана съпричастен към яденето на сладко.

 

Друг интересен случай е, когато бяхме с националния отбор в Палма де Майорка. Треньор беше Симеон Варчев, а помощник – Румен Пейчев, Бог да го прости. Влязохме в хотела и видяхме, че е на два етажа. Те обаче ни дадоха ключове за четвъртия етаж. Тогава питахме Пейчев какво да правим, а той каза, че за да не се излагаме пред чужденците, да влезем в асансьора и да натиснем бутона за четвъртия етаж, без да питаме. Направихме това, а асансьорът тръгна надолу. Оказа се, че хотелът е вграден в скалата и всъщност двата етажа, които се виждат, са най-горните. Беше много красиво, целият хотел беше в скалата, имаше висящи градини, собствен плаж с палми, басейн. Беше много луксозен, а преживяването - незабравимо. Това беше случка с националния отбор, а тогава играхме контроли с Литва и други силни отбори.


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи