Прогнозите на Бойко Младенов: Берое ще спечели дербито на кръга


Прогнозите на Бойко Младенов: Берое ще спечели дербито на кръга
13-01-2018 11:00 | BGbasket.com

Преди 14-ия кръг от НБЛ отново се доверихме на бившия баскетболен национал Бойко Младенов. Специално за BGbasket.com, той направи своите прогнози за предстоящите сблъсъци.

 

Академик София - Академик Бултекс 99


Не очаквам никаква изненада в този мач. Гостите от Пловдив ще спечелят. Домакините са с много млад състав. Със сигурност отборът вече се пообигра, но пък Академик Бултекс се представя много силно в последно време, печели оспорвани мачове и играчите са във форма. Най-вероятно отново ще гледаме Александър Милов срещу Академик Бултекс. Но той не е достатъчен. Трябва да има подкрепата на съотборниците си. Отборът е много млад и играчите нямат опит. Задачата пред Жоро Давидов е да намери правилния състав. Сега е моментът тези състезатели да покажат израстване.
Фаворит: Академик Бултекс 99

 

Левски Лукойл - Ямбол


Левски разполага с много дълга скамейка, дори не е ясно кой е в титулярния състав. С това "сините" превъзхождат всички отбори в България. Ямбол няма как да се противопостави на тази голяма скамейка. От мач на мач започват да идват все повече хора в залата. Създава се атмосфера. Има фенове, които подкрепят Левски. Отборът ще играе все по-добре и по-добре. На моменти може да има спадове, но в края на мача всичко си идва на мястото. Съставът е много голям. Всички искат поле за изява. Всички получават шанс и понякога това може да изиграе лоша шега - да загубят част, но това е нормално.
Фаворит: Левски Лукойл

 

Рилски спортист - Берое


Със сигурност това е дербито на кръга. Предстои интересен мач в Самоков. В този сблъсък ще има изненада и моята прогноза е, че Берое ще победи. Отборът от Стара Загора имаше тежък мач с Академик Бултекс за купата, сега предстои още един такъв, но има как да спечели. Факторът домакинство в Самоков влияе по някакъв начин на големите дербита. Ще има някакви хора в залата, но не мисля, че ще е толкова важен за Рилецо. Берое има много качества, много добри състезатели и предстои един равностоен мач. Все пак за мен тимът на Любомир Минчев е фаворит.
Фаворит: Берое

 

Балкан - Спартак Плевен


При Спартак Плевен няма някаква видима промяна относно финансовото състояние на отбора, което влияе много на играчите. Балкан започна сезона по-слабо, но пък това няма никакво значение вече. Ще се получи интересен мач за гледане, но няма да има интрига относно крайния резултат. Балкан има доста по-голяма скамейка, както и нов американец, който ще се опита да впечатли ръководството. Гостите от Плевен пък няма какво да губят. Затова казах, че ще се получи интересен сблъсък, но наистина не може да се очаква изненада.
Фаворит: Балкан

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Бойко Младенов, Академик Бултекс 99, Академик София, Балкан, Берое, Ямбол, Спартак Плевен, Рилски спортист, Левски Лукойл
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи