Прогнози за световното с BGbasket.com и специален гост


Прогнози за световното с BGbasket.com и специален гост
09-09-2019 09:15 | Мария Мицова

Последни мачове от втория етап на Световното първенство и наистина доста непредсказуеми мачове в този ден от него.

 

Все пак с повече мислене, с крилото на Академик София Александър Милов стигнахме до следните идеи, върху които си струва да се помисли.

 

Избрахме си следните срещи, за които Winbet дава доста добри коефициенти, както и някои от другите разрешени в България букмейкъри. (Забележка: Коефициентите подлежат на промяна по всяко време.)

 

Япония - Черна гора - под 160.5 (коеф.1.97)

 

И двата отбора играят само за честта си, затова вероятно ще видим победа на тима от Европа, но не чак толкова резултатна.

 

Литва - Доминиканска република - Доминиканска република +17.5 (1.84)

 

Литва получи тежък удар с отпадането в този етап, селекционерът им вече обяви, че напуска след края на шампионата. Събраха се доста слаби мачове за важни фигури в състава на балтийската страна, а там преживяват трудно разочарованията. Доминикана не е кой знае какво страшилище, но не смятаме, че ще загуби с много, затова и тази прогноза.

 

Франция - Австралия под 165.5 (1.68)

 

Франция играе страхотно в защита. Няма как да е друго, с най-добрия защитник в НБА в състава си, какъвто е Руди Гобер. Австралия от своя страна е раздвижена и интересна в нападение и е въпрос на доста бързи реакции от страна на Венсан Коле, за да се справи. Битката ще е на доста нива, ще е интересно как Нандо дьо Коло и Франк Нтиликина ще се противопоставят на Пати Милс и Матю Делаведова, защото са тотално различни. Все пак, ще има доста нерви в началото, и смятаме, че отборите няма да си вкарат повече от 80 точки.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, Прогнози
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи