ќј ј

ќј ј
√рад:јтина
јдрес: ифисиас јвеню 37, 15123 ћаруси, јтина, √ърци€
“елефон::+30 (210) 683 40 60
 апацитет:19 250
»нфо:ѕълно име на спортни€ комплекс: ќлимпийски атлетически център на јтина "—пирос Ћуис" = ќ.ј.÷.ј. (гр: ќ.ј. .ј.)
ѕрограма
–езултати
 ласирани€
Ћидери
ƒруги новини