No Frame почна с лесна победа в АБА


No Frame почна с лесна победа в АБА
Константинов направи трипъл дабъл в мача (сн. BGbasket.com)
03-12-2010 10:25

Снощи в новата тренировъчна зала на 4-и километър в София започна новият сезон в Аматьорската баскетболна асоциация. В мача на откриването играха No Framе и Камакс Тетевен Баскет, а първата спорна топка бе хвърлена от представителя на Национална спортна база Иван Кожухаров, който е помогнал за възможността мачовете да се играят в новата зала. No Frame спечели с 94-49 и показа, че ще е сред фаворитите за титлата.


No Frame, които са шампиони от миналата година под името Брикс, нямаха никакви проблеми и се справиха лесно със съперника си. Тимът поведе с 22-7 след първата част, а в първите шест минути на втората тетевенци нямаха нито точка и разликата беше нарастнала значително. На почивката тя стигна 31 точки, а през второто полувреме бе увеличена до 45.


За победителите най-резултатен бе Ангел Стоянов, който отбеляза 21 точки. Много силно игра Ивайло Константинов, който направи трипъл дабъл след 19 точки, 12 борби и 10 асистенции. Тома Фиков и Асен Милушев пък се отчетеха с дабъл дабъл със съответно 18 точки и 13 борби и 16 и 15.


За тима от Тетевен единственият с двуцифрен точков актив Димитър Димитров, който вкара 10 точки. Димитър Найденов завърши с 9 и 9 борби, а Траян Златанов вкара 8 точки.


Следващата среща на No Frame ще е дербито на тази група срещу Arrows на 16 декември, а Камакс Тетевен Баскет ще играе с Перестройка.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА КАМАКС ТЕТЕВЕН БАСКЕТ - NO FRAME

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ МАЧОВЕТЕ В ГРУПА А НА АБА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГРУПА А НА АБА


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи