Първа победа за Кентавърс в АБА


Първа победа за Кентавърс в АБА
Кентавърс с първа победа в АБА
25-01-2011 11:23

Първа победа за сезона в АБА записа отборът на Кентавърс. След равностойно първо полувреме тимът наложи надмощие през второто и победи Камакс Тетевен Баскет с 64-50 в мач от група А.


Първите две части на срещата бяха равностойни, като в тях никой от отборите не успя да се откъсне. Все пак и двете бяха спечелени от Кентавърс с по 2 точки разлика и така тимът дръпна с 4 след първото полувреме.


След почивката Кентавърс показа по-добра игра и след и дръпна с 11 точки аванс в края на третата част. В последните десет минути тимът не само удържа преднината си, а дори я увеличи с още 3 точки и така постигна първата си победа.


Николай Мораров игра силно за победителите и завърши с 32 точки и 16 борби в срещата. Още петима негови съотборници вкараха точки в този мач, като Александър Георгиев и Светлин Петров завършиха с по 8.


Единственият с двуцифрен точков актив за тетевенци пък бе Димитър Найденов. Той завърши с дабъл дабъл в срещата след 20 точки и 10 борби, а Димитър Хр. Димитров се отчете със 7 точки.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА КАМАКС ТЕТЕВЕН БАСКЕТ - КЕНТАВЪРС

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ МАЧОВЕТЕ В ГРУПА А НА АБА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГРУПА А НА АБА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В АБА


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи