Dndbg.com и Azimut group с победи в група D на АБА


Dndbg.com и Azimut group с победи в група D на АБА
08-02-2011 14:51

Два мача от група D на АБА се изиграха снощи. В първия от тях Dndbg.com нанесе първа загуба на Мечетата със 75-40, докато след това Azimut Group надигра драматично Бодра Смяна със 73-72 след продължение.


Dndbg.com бе пълен господар на терена в мача с Мечетата и взе третата си победа от три мача. Тимът спечели и четирите части и нито за миг не остави съмнение в превъзходството си. Добрата защита на Dndbg.com оказа решаваща роля за успеха на тима, който върви уверено към първото място в групата.


Александър Иванов се представи силно за победилите и завърши с дабъл дабъл след 20 точки и 10 борби. С 15 точки се отчете Димитър Ставрев, 10 добави Пламен Дечев, а с 8 и 13 борби завърши Константин Касъров.


Нито един от състава на Мечетата не успя да стигне границата от 10 отбелязани точки. С най-много - 8, се отчете Димитър Димитров, а по 6 вкараха Илиян Петков и Иван Гуджев.


Срещата между Azimut Group и Бодра Смяна премина през няколко обрата преди да се стигне до продължение. Първата част бе за Azimut Group, след която тимът поведе с 12 точки, но пък през втората ролите се размениха и Бодра смяна изравни до почивката за 30-30. В третата част Azimut Group отново поведе, но пък в последната съперникът пак изравни и се стигна до продължение. То бе равностойно, като победителят се реши 2 секунди преди края, когато най-резултатният на терена Мирослав Бонев вкара 2 точки и донесе успеха за Azimut Group.


Бонев завърши срещата с 26 точки, а 15 пък добави Георги Кръстев. С дабъл дабъл след 14 точки и 15 борби се отчете Валентин Подмолов.


За Бодра смяна на ниво се представиха Иван Велков и Александър Георгиев, които завършиха с по 19 точки.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА DNDBG.COM - МЕЧЕТАТА

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА БОДРА СМЯНА - AZIMUT GROUP

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ МАЧОВЕТЕ В ГРУПА D НА АБА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА АБА

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В АБА


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи