Делчо Делев: Дунав е с леко предимство, първият мач е много важен за Левски


Делчо Делев: Дунав е с леко предимство, първият мач е много важен за Левски
23-04-2014 10:56

Днес започва финалната серия в НБЛ-жени, в която сили ще премерят Дунав 8806 и Левски. Бившият президент на женския Берое Делчо Делев продължава да следи отблизо женския баскетбол и е един от най-големите му фенове. Той даде прогнозата си за финала при жените, като похвали и двата отбора-финалисти за работата им до момента:

 

„Дунав 8806 е с леко предимство. За Левски много важен ще бъде първият мач. Според мен, ако Левски загуби първия мач, Дунав ще стане шампион с 3-0 или 3-1 в серията. Самото класиране на финал е много голям успех за Левски. Стефан Михайлов извлече максимума от момичетата, като може би длъжница е Ралица Нанева, която не прави добър сезон, но тя ще покаже на какво е способна.

 

Дунав е в по-добра позиция и е по-силен под коша, а също има много силен и знаещ треньор. Отборът има и уникална публика, която много уважавам и ще бъде шести играч, както винаги. Давам предимство на отбора от Русе, но познавайки характера на Наташа Попович, Виктория Стойчева, Христина Иванова и Ралица Нанева и като добавим знанията на Шарел Алън – най-добрата баскетболистка в България, на Дунав няма да му е никак лесно. Нека станат хубави мачове и победи по-добрият.”

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Делчо Делев, Дунав 8806, Левски (жени), НБЛ - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи