С аматьорски турнири по три вида спорт ще се проведе Albena Cup 2014


С аматьорски турнири по три вида спорт ще се проведе Albena Cup 2014
23-04-2014 14:57

ALBENA CUP 2014 ще се проведе за трета поредна  година и има за цел съвместяване на приятно летуване в к.к. Албена с участие в престижни аматьорски спортни състезания. През 2014 г. за първи път ще се проведат надпревари в 3 вида спорт: минифутбол, баскетбол 3х3 и тенис на маса. Всеки участник в състезанията ще получи рекламен спортен екип от организаторите. Участниците ще спорят за общ награден фонд от 20 000 лева, който ще се разпредели между съответните спортове.

 

Организаторите от АЛБЕНА АД И ТУРИСТ СПОРТ ХОЛИДЕЙС ще се погрижат лято 2014 да започне с много емоции, съчетани с отличните хотели и перфектните спортни съоръжения на комплекс Албена. Осигурено е настаняване в хотели 3* и 4* с ALL INCLUSIVE.

 

Всеки отбор може да включи в групата си допълнителни лица (придружители) - треньори, водачи, семейства, приятели, фенове и т.н., без да участват в турнира, които ползват настаняване по същите преференциални цени. Всеки отбор може да заяви допълнителни дни за настаняване на участниците и придружителите, непосредствено преди или след завършването на турнира, по същите преференциални цени.

 

Повече информация може да намерите на:

http://albenacup.com/

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи