Стефан Михайлов: Играхме трагично в нападение


Стефан Михайлов: Играхме трагично в нападение
(сн. lap.bg)
24-04-2014 20:38

Старши-треньорът на Левски Стефан Михайлов не бе никак доволен от играта на отбора си в нападение при загубата от Дунав 8806 във втория мач от финалната серия при жените. Ето какво каза той след изравняването на серията на 1-1 победи:

 

„Двата отбора бяха на обратния полюс спрямо вчера – много по-мотивиран отбор на Дунав и разколебан Левски. На нас това ни е слабост, ние през сезона винаги, когато успявахме да победим добър отбор, следващият ни мач беше слаб. Момичетата са млади и ги носи емоцията и си мислят, че са постигнали нещо голямо, когато веднъж са победили един добър отбор и след това идва спад. При по-твърда игра на Дунав, нашите момичета се огънаха. Играхме трагично в нападение. Вчера също ни вкараха толкова точки, но днес бяхме много слаби в нападение – това е най-голямата разлика.

 

Очаквам два здрави мача в София и двата отбора да бъдат много мотивирани. Смятам, че който бъде по-мотивиран и по-борбен, той ще има успех. Може абсолютно всичко да се случи в тези мачове – единият отбор да вземе двата мача или да се стигне до пети мач тук, в Русе. Ще бъде голяма борба в понеделник и вторник.”

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Стефан Михайлов, Левски (жени), НБЛ - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи