Националният отбор остана без Павел Иванов в квалификациите


Националният отбор остана без Павел Иванов в квалификациите
(сн. Sportsimages.bg)
11-07-2014 18:35 | Иван Вълчанов

Павел Иванов няма да продължи с националния отбор това лято, след като се контузи лошо и ще почива 20 дни. Това потвърди пред BGbasket.com националният селекционер Георги Младенов.

 

„Павката получи много неприятна контузия. Това му е стара контузия, даже по време на шампионата е поддържан с инжекции преди финалните плейофи. Тя не е нито от трнировъчен процес, а просто от това, че той има такава контузия – въпрос на време е да се случи.

 

Няма да бъде готов за националния. Трябва да почива 20 дни, а това е края на месеца. Съжаляваме и аз, и той, защото тази година той показа добри игри. Има характер, има хъс, има много желание. Ако погледнем реално, той има 20 дни почивка, след това възстановяване – това са поне още 20 дни.

 

Казах му, че нищо не се е случило и да продължава напред. Нека се възстановява, има време да се докаже. Със сигурност обаче не е приятно, защото губиш един играч, който може в някакъв момент да ти помогне. Момчето даде много, но за добро или за лошо, виждате какво се случва.”


Тагове: Павел Иванов, България, Георги Младенов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи