Георги Младенов: Отношението на Седрик Симънс е обидно


Георги Младенов: Отношението на Седрик Симънс е обидно
(сн. lap.bg)
11-07-2014 19:23 | Иван Вълчанов

Старши-треньорът на мъжкия национален отбор Георги Младенов каза, че е бил много ядосан след поредното увъртане от страна на Седрик Симънс за пристигането му в България. Той каза, че центърът е пратил и-мейл, в който казва, че може да се присъедини към отбора след четири седмици. Ето какво каза той по темата пред BGbasket.com:

 

„Темата с чужденците приключи. Ако аз искам да имам чужденец в отбора ни, както иска да дойде Седрик Симънс след четири седмици, той няма да е тренирал месец и половина. И Майкъл Джордан да е, той по някакъв начин трябва да влезе в отборната игра. Трябва да се сработи със съотборниците си. На мен отношението му ми е обидно.

 

Нали знаете, че най-лошото е, когато си пожелаеш нещо. Аз в началото имах идея да бъдат само българи и ето, че сега са само българи. Отборите, срещу които ще играем, са респектиращи, но не са толкова страшни.


Няколко пъти водихме разговори с него, аз исках да дойде малко по-рано – на 7-и и 8-и, а той каза, че ще дойде към 12-и. Аз казах ОК, купихме му билет у му го пратихме. След това получаваме и-мейл, в който пише, че му трябват още четири седмици почивка. Това е извън моя морал, защото всички момчета ще понесат всички мои викове и скандали и изведнъж идва Седрук Симънс на 8-и август и някой от тях трябва да седи на пейката. Какво да им кажа не тези момчета после – извинявайте, ама дойде Седрик Симънс? С това некоректно отношение от негова страна вчера ме подлуди.


Имах личен разговор с него и му казах, че съм много широкоскроен човек.  Казах му, че ако идва само за да избегне някакво наказание, няма смисъл. Казах му „ако не искаш да идваш, кажи и ще измисля нещо”. Той каза, че иска да дойде и после получаваме този и-мейл.


Сега вече всичко зависи от нас.” 

__________________


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG 


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Георги Младенов, България, Седрик Симънс
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи