Сакраменто Кингс спечели лятната лига на НБА в Лас Вегас (видео)


Сакраменто Кингс спечели лятната лига на НБА в Лас Вегас (видео)
22-07-2014 15:03

Отборът на Сакраменто Кингс спечели Лятната лига в НБА като победи на финала в Лас Вегас отбора на Хюстън Рокетс със 77-68.

 

Тази победа бе шеста по ред за отбора на Кралете, които завършиха своето участие в лятната надпревара само с една загуба в първия ден от Сан Антонио.

 

Рей МакКалъм, който бе избран под номер 36 в драфта на НБА през 2013 год., бе най-полезен за Сакраменто като завърши с 29 точки и спечели приза за MVP. В последния мач гардът реализира 9/15 успешни удара, 3/7 от линията за 3-точки и 8/9 от наказателнатa. Други играчи с двуцифрен точков актив бяха Рашад Джеймс с 12 точки и Ник Стаукас с 10. Ник Джонсън бе най-резултатен за отбора на Хюстън Рокетс като реализира 17 точки.

 

В индивидуалната статистика на Лятната лига във Вегас с най-много точки средно на мач се отличи Глен Райс - младши (Вашингтон Уизардс) със средно 25 точки на мач. Водач при борбите е центърът на Ню Йорк Никс - Коул Олдридж  със средно 15 борби, а най-много асистенции подаде Ръс Смит (Ню Орлиънс Пеликанс) средно по 6.4 асистенции средно на мач.

 

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: НБА, Лятна лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи