Кливланд освободи пари за Кевин Лав


Кливланд освободи пари за Кевин Лав
23-07-2014 19:02

Кавалерите направиха сделка с четирима с Юта

 

Кливланд поразчисти малко бюджет с оглед привличането на една от най-апетитните хапки на пазара – Кевин Лав. Кавалерите се борят с Чикаго и Денвър за играча на Минесота.

 

За целта Кливланд даде Карик Феликс и избора си във втория кръг на драфта догодина, а привлече Джон Лукас, Малкълм Томас и Ерик Мърфи. Лукас и Мърфи най-вероятно ще бъдат включени в сделката по привличането на Лов, докато има големи шансове Томас да остане.

 

Според източници в Минесота обаче, при сделката за Кевин Лав трябва да се включат поне още няколко играчи. Споменават се имената на Кевин Мартин и Джей Джей Бареа. Мартин има само година по договора си и взима $4,5 млн. Бареа има още три сезона за $21 млн. Още по-голяма сделка пък би включила и новобранец номер 1 от драфта на миналата година Антъни Бенет.

 

От Кливланд пък са готови да дадат и тазгодишния номер 1 в драфта Андрю Уигинс, който единствен би представлявал някакъв интерес за Вълците. Очаква се новобранецът да подпише своя пръв договор с Кавс, за да може да бъде даден веднага след това.


Тагове: Кливланд, Юта
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи