На изпроводяк (на прощаване, не по Ботев)


На изпроводяк (на прощаване, не по Ботев)
25-07-2014 18:05

Днес трябва да изпратя с нужната благодарност към усилията й и моята, нашата любимка професор д-р Мариана Георгиева, екс министър на младежта и спорта.

Ние трябва да й благодарим (чистосърдечно), че не успя да ремонтира голяма зала, че оправи не много много футболни игрища. Но помогна на Григор Димитров, окуражи го. А Григор се отплати с успехи.

На г-жа Мариана ние трябва да благодарим за дарените мигове от искрен смях от налудността на словото й, разбира се, за онези тъжни мигове, когато тя ни връщаше към нормалността ни, ръсейки безумия.

Мариана взе короната Мис Безумие 2014, но вдигна топката, летвата и купата едновременно. Тя запрати в ниския наратив всички мъченици на думите, които понечиха да й оспорват първенството. Мариана успя на прави всички конкуриращи я в карикатури, биейки всички карикатуристи и техните карикатури. "Стършел′ бе ужилен яко, тоже.

Та на края - да благодарим и на мандало-крепителя г-н Местан, който дари ни с такава безплатна за телевизиите и скъпа за бюджета изпълнителка на буфосихронизъм, който съвместяваше разум и липсата му в едно тяло!

Мъчи граматиката, Мариана, тя поне е по-търпелива.

Благодарим ти, Мариана!

__________________


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG 


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи