Легенда №1 на Арис и Гърция пожела да се срещне с Везенков


Легенда №1 на Арис и Гърция пожела да се срещне с Везенков
01-08-2014 13:57

Никос Галис има желание да се види с родния талант


Най-голямата легенда в историята на гръцкия баскетбол, както и на Арис - Никос Галис, пожела лично да се срещне с Александър Везенков. Обикновено той се държи формално с всички състезатели и не ги разделя, но изглежда младият българин е предизвикал повече интерес.


Този интерес е породен от "упорството" на Везенков да остане в Арис, от това, че отказа договор за 2 милиона от Панатинайкос и публичните му изяви, че обича Арис и иска да играе за "жълто-черните". Това е породило приятни емоции у Галис, който е пожелал да се срещне с българина при удобен момент.


В момента Везенков е с националния отбор, където му предсти днес да изиграе поредната контрола. Тя ще е срещу Дания от 20.30 часа, а BGbasket.com и Sportmedia.tv ще излъчат срещата. След това предстоят и европейските квалификации, което значи, че такава среща не може да стане преди септември.


От днес пък всеки един отбор, който желае Везенков ще трябва да преговаря директно с Арис. До вчера важеше клауза за откупаване на стойност 250 000 евро, но ценатя вече я определя клуба.


Тагове: Александър Везенков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи