Сериал на ЛеБрон Джеймс с първи трейлър (видео)


Сериал на ЛеБрон Джеймс с първи трейлър (видео)
21-08-2014 21:09

Звездата на Кливланд изгрява и в киното, но този път в малко по-различна светлина. Кралят на баскетбола - ЛеБрон Джеймс е част от петимата продуценти на нов комедиен сериал - “Разкаянието на оцелелия”, който ще тръгне по екраните в САЩ от 4-ти октомври.

 

Първият епизод на сериала ще разкаже живота на една новоизгряваща звезда в НБА.

Заснет в Атланта, “Разкаянието на оцелелия” проследява премеждията на Кем Калоуей – 20-годишен баскетболен феномен, който внезапно попада под светлините на прожекторите, след като подписва многомилионен договор с професионален баскетболен клуб и неговия братовчед Реджи Вон. Бизнесменът успява да  измъкне младока от престъпния квартал, за да стане известен и богат спортист. Сериалът ще въплъти в себе си комедията и драмата на едно преживяване, за което мнозина говорят, но малко наистина разбират – какво се случва, когато наистина успееш.

 

От 4-ти октомври в 6 епизода зрителите ще видят преживяванията на Кем Калоуей и бизнесмена Реджи Вон, ,които трябва да се справят с капани от пари, слава и романтика, сблъсквайки се идеята да бъдеш щастлив от това, което си постигнал и чувството да си отдалечен от мястото, към което действително принадлежиш.  

 

В ролята на Кем ще влезе актьорът Джеси Ъшър, известен от филма “Игра на ниво”.

 

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: ЛеБрон Джеймс
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи