Тодор Димиров в Ice Bucket Challenge с дарение за болно от левкемия дете (видео)


Тодор Димиров в Ice Bucket Challenge с дарение за болно от левкемия дете (видео)
24-08-2014 12:02

След като бе предизвикан от главния редактор на BGbasket.com Любомир Нешев да се включи в каузата Ice Bucket Challenge , оперативният директор на Sportemdia.tv Тодор Димитров отговори на предизвикателството.

 

Освен, че се заля с ледената кофа, нашият директор стана съпричастен и към една благотворителна кауза. В своето видео той уточни, че след като в България няма сметка, по която да се превеждат пари за болните от Амиотрофична атерална склероза, ще направи дарение за 2-годишната Елизабета Димитрова, която страда от левкемия.

 

Елизабета е с тежката диагноза В-клетъчна остра лимфобластна левкемия. Още през 2013-а година семейството й започва лечение, което първоначално се оказва успешно, но в последствие се получават усложнения и инвазивна микотична инфекция, която пряко засяга едни от най-важните човешки органи – черен дроб, бъбреци и далак.

 

Тодор Иванов номинира и трима човека,които, ако имат желание, могат да помогнат на болната Елизабета да живее. Това са: ген.сек. на волейболната федерация Станислав Николов, председателят на сдружение "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков и президентът на БУБА Баскет - Борислав Хаджирусев.

 

Семейството на 2-годишната Елизабета е потърсило помощ от „Фонда за лечение на деца”, но до този момент нямат отговор, което ги обезсърчава, а и сумата едва ли е по силите на фонда.

Единственият вариант, с който можем да върнем живота и усмивката на Бети, е чрез дарения, които можете да направите на кратък номер 17 777 с текст на съобщението DMS BETI.

 

 

Дарение можете да направите и директно чрез дарителската сметка на малкото момиченце, която е със следните данни:

Титуляр: Елизабета Калоянова Димитрова
Банка: Общинска банка АД
IBAN: BG16 SOMB 9130 1056 3937 01
BIC: SOMBBGSF


ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И ВИЕ!

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Get Adobe Flash player

Тагове: Тодор Димитров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи