Великият Коби Браянт с нов документален филм (видео)


Великият Коби Браянт с нов документален филм (видео)
24-08-2014 20:29

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс, който вчера навърши 36 години, Коби Браянт, съвсем скоро ще има нов документален филм.

 

Със сигурност хиляди фенове по цял свят тръпнат в очакване на филма, разказващ за живота на Коби, но той ще бъде пуснат едва през месец ноември.

 

Телевизия ESPN разкри някой детайли от филма като загатна, че в него суперзвездата ще даде поглед към живота си, плановете и страховете си. По-голяма част ще бъде насочена върху последния сезон, в който 198-сантиметровият гард на “езерняците”  беше контузен, а Лейкърс записа най-лошия сезон в историята си с 55 загуби и само 27 победи. Всичи знаят, че Коби е страшно мотивиран играч и вероятно това е бил тежък период в живота му, за това той иска да обърне по-голямо внимание на него.

 

Това обаче не е първият път, в който Коби Браянт се снима в документален филм. Той го прави и през 2009, когато американската телевизия заснема документалистиката -  Kobe Doin` Work . В новия продукт, в който гардът е и изпълнителен продуцент, ще вземат участие още легендата Меджик Джонсън и бившият треньор на Лейкърс и настоящ президент на Ню Йорк Фил Джаксън.

 

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Коби Браянт
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи