Дунав търси нови таланти в русенските училища


Дунав търси нови таланти в русенските училища
19-09-2014 16:55

Стартира кампанията за набиране на нови попълнения за мъжкото и женското направление на Детско-юношеската школа на Баскетболен клуб Дунав - Русе.

 

Още от днешния 19 септември треньорките, Магдалена Атанасова-Миланова и Юлия Николова, започват поетапни посещения в русенските училища. Целта на кампанията е да се наберат повече кандидати за попълване на баскетболните школи при момичетата и момчетата.

 

Във всяко посетено училище ще бъдат поставени рекламни материали, с които децата и техните родители ще могат да се запознаят с подробностите около провеждането на заниманията с новите попъление за шампионките от "сините феи" и амбициозният мъжки баскетболен тим.

 

Обединеният клуб по баскетбол Дунав-Русе, ще продължи да насърчава работата с деца в двете школи. "Надяваме се, че повече деца ще влязат в тренировъчната зала по баскетбол“, споделиха двете треньорки.

 

Очаквайте Магдалена Атанасова-Миланова, която отговаря за женското направление, и Юлия Николова, която ще работи с момчетата, и във вашето училище. За повече информация: Атанасова-Миланова - 0898 79 66 70 и Николова - 0878 35 79 24.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи