Ямбол загуби от Крайова


Ямбол загуби от Крайова
21-09-2014 21:46

Ямбол загуби с 22 точки на мач, част от тристранен турнир в Ботевград.

 

Момчетата на Юли Радионов отстъпиха със 70-92 срещу румънския тим на Крайова, след като почти през целия мач губеха в резултата. Утре от 16:00 часа в “Арена Ботевград” тимът на Ямбол ще изиграе още една контролна среща срещу домакините от Балкан.

 

Мачът започна равностойно между двата отбора като разликата беше малка през цялата част. След края й румънският тим имаше само 1 точка преднина. Гостите от Крайова продължиха да водят в резултат през цялата втора част, а на полувреме разликата достигна 10 точки при 50 -40 за гостите от северната ни съседка.   С отлични стрелби от далечно разстояние се включи новото попълнение Тейлър Лейсър, който бе много полезен и в защита.

 

През третата част ямболския тим допусна цели 29 точки срещу само 12 за тях, а през последните 10 минути разликата бе удвоена като на моменти достигаше близо 30 точки, за да завърши с крайното 92-70 в полза на  Крайова.

 

Гостите от Крайова си подадоха 20 асистенции срещу само 11 за ямболии и извършиха доста по-малко грешки. Тимът на Радионов показа  по-слаб процент от стрелбата за три точки, като отбеляза само 2 тройки в мача 2/18 (11%) при 9/27 (33%) на съперника.

 

За Ямбол силно се включи Костадин Маршавелски, който отбеляза 21 точки . Много полезни бяха и новият плеймейкър Тейлър Лейсър с 15 точки и Стоян Петков, който реализира 14. Дошлите на проби американци Далис Джойнър и Джауан Картър няма да бъдат част от отбора.

 

Най-резултатен за победата на Крайова с 22 точки и 10 борби беше Травис Бюро ,който реализира 100% стрелба от далечно разстояние при 8/8 и 1/1 от наказателната линия.  19 реализира Зоран Кръстанович. В Мача не се включи един от най-добрите играчи на тима – Никола Вучурович от Черна гора.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА НА  ЯМБОЛ ОТ МАЧА С КРАЙОВА

_________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Ямбол
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи