Последен шанс за записване за новия сезон в НАЛБ


Последен шанс за записване за новия сезон в НАЛБ
23-09-2014 14:52

До края на записването за сезон 2014/2015 в Националната аматьорска лига по баскетбол остават два дни. То приключва на 25.09.2014 година в 22.00 часа.

 

Отборите започнаха да изпращат заявките си за участие преди близо 2 месеца, на 25.07.2014 година, а оттогава бройката на записалите се участници е внушителна: 23 мъжки и 5 женски отбора (като още няколко са потвърдили участие и остава единствено да изпратят заявките си).

 

Подробна информация за записването можете да откриете ТУК.

 

Пълен списък с участниците в Националната аматьорска лига по баскетбол ще бъде публикуван след края на записването.

 

Награди за MVP на кръга ще има отново. Нещо повече, такива награди ще има и за мъжете, и за жените. Абсолютно същото важи и за наградите за MVP на месеца – такива ще се дават за всяко от първенствата. Това, че за първа година в НАЛБ ще има женска лига, по никакъв начин няма да означава, че този шампионат ще бъде пренебрегнат.

 

След края на записването ще стане ясна схемата за шампионата, както и всякакви подробности относно предстоящата кампания.

 

Състезателите, които все още нямат отбор, могат да продължат да се свързват с НАЛБ или Мартин Механджиев. През лятото бяха направени 4 такива кампании за приобщаване на състезатели към отбори и над тридесет играчи намериха тима си именно по този начин.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: НАЛБ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи