Александър Тодоров: Нуждаем се от изпълнение на плана, хладнокръвие и никакви реакции към съдиите


Александър Тодоров: Нуждаем се от изпълнение на плана, хладнокръвие и никакви реакции към съдиите
(сн. lap.bg)
17-10-2014 20:56

Утре Балкан посреща Лукойл Академик в първото си официално домакинство за новия сезон. BGbasket.com потърси старши-треньора на тима Александър Тодоров, който говори за първия кръг, съперника и отправи призив към ботевградските фенове:

 

„В мача срещу Спартак резултатът показва, че победата е лека, въпреки че по време на мача не се случваше това, което искам като треньор. Нещата не вървяха според това, което говорихме преди мача. Удовлетворява качествената отборна защита, с която позволихме само 60 точки, дори 50 до минута и половина преди края на мача. Това, което не удовлетворява, е фактът, че през първото полувреме имаха повече борби от нас и хванаха осем в нападение, че първата част имахме седем загубени топки.

 

Лукойл Академик, какво винаги, сглоби качествен отбор. Разчитат преди всичко на четиримата американци, но това, което ми харесва най-много в Лукойл в сравнение с предишните години, е включването на млади български момчета в отбора и не само като зрители от скамейката, а като активни състезатели. Това е новото лице на Лукойл, което е много по-приятно за гледане от последните години. Независимо, че има млади момчета, това е много качествен отбор и всеки мач, който Лукойл играе в България, независимо в коя зала, ще трябва да се играе на 100%, за да се спечели срещу тях.

 

От моя отбор искам стриктно да се спази плана за мача и да действаме срещу техните слаби страни, които са част от този план. Мисля, че ако това се случи, имаме шанс да спечелим мача. Трябва ни абсолютно хладнокръвие и без никакви реакции към съдиите. Това са указанията, които съм дал на играчите.

 

Призовавам всички фенове да направят това, което направиха миналия сезон – да напълнят залата. Всеки, който е свободен утре, нека заповяда, защото ние сме боеспособен отбор, който се нуждае от тяхната подкрепа, за да победи.”

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Александър Тодоров, Балкан, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи