Прекратиха дербито Арис - ПАОК (обновена)


Прекратиха дербито Арис - ПАОК (обновена)
(сн. BGbasket.com)
18-10-2014 19:08

42.1 секунди преди края на първото полувреме на двубоя между Арис и ПАОК, той бе прекратен. Причина за това стана удареният съдия Панайотис Анастопулос, по когото бе хвърлен предмет от феновете. Веднага след това той нареди на отборите да напуснат терена и те се прибраха в съблекалнята. 30 минути по-късно стана ясно, че за да продължат двата тима трябва феновете да напуснат залата. След дълго чакане главният съдия се върна в залата и след като видя, че има още зрители, реши че мачът няма да продължи. Това се случи час и 45 минути след първоначалното прекъсване.


Всъщност съдията сам предизвика гнева на публиката, след като секунди преди това не позволи на едно от децата да изхвърли бутилка, която бе хвърлена от терена. Вместо това той я застъпи, изгони детето и след това я ритна. Това явно ядоса най-крайните фенове на Арис и те го уцелиха.


Преди началото си двубоят беше забавен именно от същия този съдия, който бе уцелен с ролка при първата спорна топка. Това забави срещата с 25 минути, а по-късно отново той стана причина тя да бъде и прекратена.


Естествено феновете на Арис потърсиха сметка от ръководството на ПАОК, което седеше зад пейката на отбора, но прекалено големият брой полицаи не позволи сериозни инциденти. Един единствен фен бе изведен, след като все пак успя да се спречка с шефовете на ПАОК, но бе укротен бързо.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Арис, Александър Везенков, ПАОК
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи