Тристан Томпсън целуна журналистка по време на интервю след мач на Кливланд (видео)


Тристан Томпсън целуна журналистка по време на интервю след мач на Кливланд (видео)
19-10-2014 17:02

Тристан Томпсън целуна журналистка по време на интервю и разгневи редактор в медията

 

Маверикс победи Кливланд в петък в мач от предсезонната подготовка на двата отбора. Тимът на Далас се наложи със 108-102 и нанесе първа загуба за тима на ЛеБрон Джеймс.

 

Тристан Томпсън бе най-резултатен за Кавалерите като отбеляза 19 точки и овладя 11 борби, но се държа нелепо след срещата. В интервю след мача крилото реши да целуне репортерка на спортния канал “Фокс Спортс”. Журналистката видимо се притесни, но все пак успя да запази хладнокръвие и да продължи адекватно репортажа си. Вижте във видеото по-долу:

 

Малко по-късно редактор от медията се изправи срещу постъпката на Тристан и заяви, че това не е никак забавно. “Това, че Али Клифтън (репортерката на Фокс) се държа професионално по време на репортажа не означава, че ти не я притесни. Напротив, това е акт на сексуално насилие, когато някой върши работата си, а ти го целуваш без негово разрешение. Това, че работиш с някой от противоположния пол не означава, че може да го целуваш в национален ефир.”

 

 -“Томпсън, не прави това повече! Ако искаш да флиртуваш с някого, изчакай 2 часа и го покани на бар. Порастни!” , завърши гневно журналистът.

 

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Тристан Томпсън
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи