Тити Папазов: Разликата в класите е очевидна


Тити Папазов: Разликата в класите е очевидна
19-10-2014 19:54

Левски претърпя третата си загуба от участието в Адриатическата лига. Тимът на "сините" отстъпи днес на черногорския Будучност при резултат 75-92.

 

Ето какво каза след срещата старши-треньорът Тити Папазов:

 

"Мисля, че публиката в залата е доказателство защо Левски трябва да го има. Виждате при загуба от 17 точки за каква подкрепа, човешка радост и какво отношение говорим. Нали се сещате какво ще бъде при победа.

 

Разликата е в класите и дължината на скамейките. Отсъстват трима основни играчи на нашия отбор и когато играем срещу такъв силен съперник, това няма как да не се отрази. Мисля, че през второто полувреме имахме някои добри моменти. Очевидна е разликата в класите.

 

Аз съм безкрайно щастлив, че в този тежък момент на Левски тези фенове са с нас и това ни дава огромна вяра. От тук нататък се моля на Господ всичко да е наред, защото в този си вид мисля, че отборът ни има потенциал. Най-важното е да имаме финансиране.

 

Тази любов само може да ни задължава. Освен, че ни дава самочувствие и крила, тя ни задължава. Смисълът е точно това - да създаваме радост на хората."

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


 

 


Тагове: Тити Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи