Академик Пловдив обърна трудно Видабаскет


Академик Пловдив обърна трудно Видабаскет
23-11-2014 21:17

Академик Пловдив записа четвърта победа за сезона в мъжката А група. Успехът дойде трудно, след като пловдивчани обърнаха Видабаскет като гости, за да се наложат с 89-85. Отборите бяха равностойни през целия мач, но в края Академик излезе напред в резултата и победи. Победителите в днешния мач имат и две загуби и са в горната част на класирането, а видинчани са с актив 3-3. В следващия кръг Академик посреща Делфин, а Видабаскет гостува на Чавдар Троян.

 

Отборите започнаха мача равностойно, но в края на първата част домакините натрупаха преднина от 7 точки. Те продължиха да водят до почивката, когато авансът им беше 6, а в средата на третия период Академик изравни резултата. До края на частта гостите се откъснаха с 6 точки напред, и след като запазиха малка преднина до края си тръгнаха с ценната победа.

 

Илиян Ставрев вкара 20 точки и хвана 6 борби за победителите, но извърши и 7 грешки. 18 точки и 5 асистенции добави Планимир Дафинов, а 16 плюс 7 борби – Васил Бачев. За Видабаскет Алекс Уандие записа 28 точки, 7 борби и 5 асистенции, а с 23 и 6 борби се включи Теодор Киров.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ВИДАБАСКЕТ - АКАДЕМИК ПЛОВДИВ

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ, СЕЗОН 2014/2015

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В А ГРУПА-МЪЖЕ, СЕЗОН 2014/2015

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ, СЕЗОН 2014/2015

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ, СЕЗОН 2014/2015

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Видабаскет, Академик Пловдив, А група - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи