Първо гостуване за Рилски спортист в ЕВРОХОЛД Балканска лига


Първо гостуване за Рилски спортист в ЕВРОХОЛД Балканска лига
(сн. lap.bg)
26-11-2014 10:11

Самоковци срещат македонския Куманово


Рилски спортист ще изиграе тази вечер първото си гостуване в ЕВРОХОЛД Балканска лига. От 20.00 часа самоковци ще срещнат македонския Куманово 2009 в мач, който се чака да бъде много интересен. Рилецо води в група А с актив 3-0, докато македонците следват с 2-1.


Рилски спечели вълнуващ двубой в петък срещу Черно море и спечели след продължение. Със сигурност това е повишило самочувствието на тима и ще вдъхне допълнителни сили преди мача в Македония. Иън Чайлс не игра във Варна едва ли ще може да помогне и тази вечер на тима си. Въпреки това Джулиън Норфлийт показва, че се адаптира добре, а постоянно ниво показват и Златин Георгиев и Върнън Тейлър. Много важна ще е ролята и на Йордан Бозов, тъй като атмосферата в залата обикновено е тежка за всеки гостуващ отбор и ще е необходим опит.


Домакините са корав съперник, а и по принцип да се играе в тяхната зала е тежко. Те разчитат основно на реализаторските качества на Александър Костоски и Вукашин Мандич, който са сред топ вкарвачите в турнира. Македонците разполагат и с други стабилни състезатели, но пък леко отстъпват в подкошието, което Рилски може да използва.


Двубоят е от 20.00 часа и ще се предава в интернет по Sportmedia.tv.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА А НА ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА




Тагове: ЕВРОХОЛД Балканска лига, Рилски спортист
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи