Назначен е управител на Арена Ботевград


Назначен е управител на Арена Ботевград
27-11-2014 12:37 | botevgrad.com

Директорът на общинско предприятие „Балкан” – Петко Колев, е назначил от 1 ноември Данчо Тодоров за управител на новата зала  „Арена Ботевград”. 

 

Тодоров е завършил НСА, специалност „Треньор по баскетбол”, учил е и фирмено управление в УНСС. Преди да бъде назначен за управител на залата, Данчо Тодоров се е занимавал с частен бизнес.

 

До този момент персоналът на залата наброява 4 човека – управител, техническа поддръжка и две чистачки. 

 

Амбициите на назначеното ръководство е да популяризира възможностите на новата придобивка на Ботевград и да привлече колкото се може повече спортни и други събития с национален и международен характер. За тази цел са започнали разговори със спортните федерации и продуцентска къщи, чиито дейности може да се реализират в ботевградската зала. 

 

Предстои засилване на присъствието на „Арена Ботевград” в интернет – създаване на официален сайт и профили в социалните мрежи. 

 

Проблем пред персонала на „Арена Ботевград” се оказва почистването на залата след спортни мероприятия. Паднали и стъпкани пуканки и царевица затрудняват почистването. Поради тази причина от ръководството на залата обмислят да забранят внасянето и консумирането на храна по време на предстоящото домакинство на Балкан на 5 декември. Тогава „зелените” ще приемат тима на Рилски спортист. Разрешено ще бъде внасянето на бутилки с минерална вода, но без капачките. От ръководството се надяват да срещнат разбиране от страна на любителите на баскетбола, но в този момент възможностите за допълнително наемане на хора са ограничени.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи