Награди от Tinger, Asics и „Зора” за Златната десетка при младите


Награди от Tinger, Asics и „Зора” за Златната десетка при младите
17-12-2014 18:59

Много награди ще получат призьорите в анкетата на Viasport.bg за най-добър млад спортист на България за 2014 г. Церемонията по обявяване на резултатите и връчването на призовете ще се състои на 22 декември (понеделник) от 11 ч. в столичния хотел Sense.


Българският производител за спортни стоки Tinger ще зарадва с прекрасните си артикули по-голяма част от Златната десетка. Собственичката Галина Тинева е осигурила стилни и удобни екипи за състезателите от трето до десето място и лично ще участва в награждаването на младите таланти.


Победителят в допитването ще се радва на ваучер за пазаруване с голяма отстъпка от верига магазини за бяла и черна техника „Зора”. Неговият подгласник пък ще получи награда от Asics.


С награда за един от десетката ще се включи и българският букмейкър „Еврофутбол”, който е особено популярен сред младите състезатели със своята програма „Спортни таланти”.


„Зора” е осигурила ваучер и за определения за треньор №1 при подрастващите до 19 г. Министерството на младежта и спорта пък ще награди най-добрия отбор за годината.


По традиция всички, намерили място в Златната десетка, ще получат и статуетки, осигурени от Viasport.bg и Sportmedia.tv.

 

Разбира се, най-голямата награда е домакинството на хотел Sense, който за втора поредна година приема церемонията Най-добър млад спортист на България на Viasport.bg.

 

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Най-добър млад спортист, Viasport.bg
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи